Om oss

Både Angelica Thelin och Ulrika Barkefors arbetar aktivt som sångare och musiker.

Angelica har under åren arbetat som både låtskrivare, körledare, sångerska och sångpedagog. Hennes fokus har legat på sångrösten, där hon förutom sina egna sångframträdanden i olika sammanhang, även hjälpt andra att utveckla sin röst genom sångcoaching.

Ulrika har främst arbetat med körsång, både i och framför olika körer. Det har under åren varit allt ifrån vuxenkörer till barnkörer, med tonvikt på gospel och populärmusik. Hon har även uppträtt som vis/trubadursångerska och arbetat med spädbarnsmusik.

Vi har båda arbetat aktivt som musiklärare i grundskolan sedan tidigt 2000-tal och fick under några år den unika möjligheten att arbeta tillsammans i körsammanhang. Vi fick då tydligt erfara den enorma energi, glädje och fina teambuilding som utvecklas bland elever som sjunger tillsammans i kör. Förutom den starka samhörighetskänsla som växer fram, fick vi även uppleva att körsången dessutom bidrar hälsofrämjande bland körsångarna, såsom med minskad stress och humörshöjning. Våra erfarenheter säger oss därför, att de goda effekter som körsång ger,  är positivt för livets alla områden.

 

 

Välkommen

Välkommen till www.korevent.se.

Nyhetsbrev

Länkar